• Hakkari19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan GÜR bize çamur atanlar var
11 Ocak 2021 Pazartesi 16:32

Başkan GÜR bize çamur atanlar var

AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

“10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü”nün bu yıl Pazar gününe denk gelmesi ve içerisinde bulunduğumuz pandemi tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Başkan Gür, bugün gazetecilerle Hakkari Öğretmen Evi  binasında bir araya geldi. 

Yerel ve ulusal basının sorunlarının konuşulduğu görüşmede sonrası bir açıklama yapan Başkan GÜR , “Demokrasimizin temel yapı taşlarından olan gazetecilerimiz, fedakârca kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmekte, olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktararak, vatandaşlarımızın en doğal hakları olan, zamanında, doğru ve eksiksiz bilgiyi sağlamaktadırlar. Gazetecilerimiz aynı zamanda, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri konumundadırlar.  ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız da, özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacaktır. Bu zor görevi tarafsız, objektif ve basın ahlâk kurallarına bağlı bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. 

Gür son günlerde sosyal medya hesaplarına da şahsı hakkında asılsız iddiaların bulunduğunu da söyleyen Başkan Gür, haklarında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Başkan Gür,” Bölgede hiçbir partinin yapamadığı çalışmaları biz yapıyoruz.  Bölgede çalışan tek partiyiz.  Merkez, İlçe, Belde, Köy ve Mezrada demeden dolaşıyoruz ve halkın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz.  Yöre halkı bizi bağrına basıyor.

Teşkilatımız Hakkari sevdalısıdır.  Bu çalışmalarımızı çekemeyenler bize iftira atıyor. Fetovari olarak bize çamur atanlar var.  Sosyal medya hesaplarında bize çamur atan 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Yakında gerekli cezayı bulacaklar.

-Huzurun gelmesi ile birlikte halkın talepleri değişti

Bölgeye huzur ve güvenin gelmesi ile birlikte halkın taleplerinin de değiştiğini belirten Başkan Gür,”Bölgemizde huzur ve güven var. Halk huzurunu yaşıyor.

Bu huzur ve güven ortamının sağlanmasından dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Hükümetimiz bölgemiz için elinde geleni yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Metin KESKİN/ Hakkari Halkın Sesi Gazetesi 2-708.jpg1-726.jpg

Bu haber toplam 2025 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim