• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Gür terörün sivillere yönelik saldırısını kınadı
16 Ekim 2020 Cuma 13:52

Başkan Gür terörün sivillere yönelik saldırısını kınadı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, PKK terör örgütünün Silahsız ve sivil olan insanlara karşı yapılan alçak terör eylemini lanetlediğini söyledi.

Başkan Gür açıklamasında," Hakkari-Çukurca ilçemizin merkezinden 40 kilometre uzaklıktaki Kayalık köyü Meşelik mezrasında Arif Sevinç (50) ve Onur Bozkurt (24) isimli kardeşlerimiz, yine kahpe ve zillet yüzünü gösteren PKK terör örgütü mensubu 3 terörist tarafından evlerinden alınarak şehit edilmişlerdir.

“Haksız yere bir cana kıyan, tüm insanlığa kıymıştır” düsturu içerisinde diyoruz ki; PKK terör örgütü insanlık ve vicdan düşmanıdır. İnsanları evlerinden alıp, ailelerinin gözleri önünde katletmek en hafif deyimi ile izzetsizliktir. Silahsız ve sivil olan insanlara karşı yapılan bu alçak terör eylemini lanetliyoruz.

Bizler; Kürdüyle, Türküyle- Alevisiyle, Sünnisiyle, Arabıyla, Acemiyle 83 milyonuyla tek yürek, tek millet olarak Büyük Türkiye’yiz. Hiç bir terör örgütü, terör gücü ve devleti bizlerin birlik ve beraberliğini bozamaz inşallah. Gönül coğrafyamızın lisan ifadesiyle haykırıyoruz, bizler Anadolu’nun mazlumlara umut olan sesi ve ışığıyız.

Mezopotamya’nın merhamet ve kardeşlik muhabbetiyiz. İhaneti ve bölücülüğü şiar edinenler, birliğimiz ve yürekten kenetlenen kardeşliğimiz karşısında yok olmaya mahkumdurlar.

Çanakkale'den Yemeni korumak, Yemen'de Çanakkaleyi beklemek ne demektir, alçak dünyanın alçak kafaları anlamaz bir biz anlarız!

Halep'in Urfa demek olduğunu, Şam'ın Malatya ile kader ortaklığının bulunduğunu, Kerkük-Musul’un Konya-İstanbul ile anlam bulduğunu bir biz anlarız. Saptıran izimler kölesi cüce kafalar değil, Allah Resulüne(SAV) meftun ve kavruk çocuklar olarak, bir biz biliriz terörün kardeşliğimize niçin düşman olduğunu, niçin masum canlarımıza kıydığını.
  “Mazlumun duası ile Allah arasında perde yoktur.” Masum canlarımıza kıyan terör örgütü mensupları yine cezalarını bulmuşlardır.

Devletimizin güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen takip ve operasyon ile hak ettikleri karşılığı bulmuşlardır. Rabbim terör örgütlerine, destekçilerine ve terör sevicilere Kahhar ismi ile tecelli etsin. Huzurumuza, birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize kastedenlere tekrar haykırıyoruz; başaramayacaksınız, hüsrana uğrayıp yok olacaksınız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve iki hemşerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerimize ve tüm hemşerilerimize başsağlığı temenni ediyorum" dedi. İHA

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim