• Hakkari19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDEN TEVFİK KUMBASAR’A TEŞEKKÜR
08 Haziran 2021 Salı 17:57

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDEN TEVFİK KUMBASAR’A TEŞEKKÜR

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut KESKİN İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcısı Tevfik KUMBASAR’I makamında ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut KESKİN İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcısı Tevfik KUMBASAR’I makamında ziyaret ederek ilimizde gerek engelli aktivitelerine gerekse engellilerin gerçekleştirdiği sportif organizasyonlara göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan KESKİN Hakkari’de henüz göreve başlayan Sayın KUMBASAR’IN gerek derneğimizi ziyaretinde gerse 2.lige terfi eden Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasına karşılık bir palet takdim ettiklerini ifade etti. Başkan KESKİN Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’IN bir çok ortamda engellilerin sorununa dikkat çeken beyanatları ,başarı kaydeden Basketbol Takımımıza desteği ve engelli bireylere ilgi ve alakası şehrimizde engellilerimizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu sebeple başta Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’A ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın KUMBASAR’A şahsım ve temsil ettiğim engellilerimiz adına teşekkür ederim. HAKKARİ HALKIN SESİ 1-017.jpeg

Bu haber toplam 2882 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim