• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi
16 Mayıs 2017 Salı 15:00

Belediye Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Yüksekova Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum personeline, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği-Temel İlk Yardım konularında eğitim verildi.

Yüksekova Belediyesi çalışanlarına, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği-Temel İlk Yardım konularında eğitim semineri verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü organizesinde Medya Danışmanlık Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından düzenlenen eğitim semineri, İş Güvenliği Uzmanı İskender Temel ve İş yeri Hekimi Ferhat Kara tarafından verildi.

Verilen Temel İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, üç bölüm şeklinde düzenlendi. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında eğitim alan belediye personeline, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, İş Kazası ve Meslek hastalıkları, İşverenin Yükümlülükleri, Çalışanın Yükümlülükleri, Acil Durum Planları, Sağlık Güvenlik İşaretleri, Yangın ve İlkyardım gibi konularda eğitim verildi.

İş yeri Hekimi Ferhat Kara ise, personellere ilk yardım nedir, nasıl yapılır, temel yaşam desteği, şok pozisyonu, koma pozisyonu, hasta ve yaralı taşıma tekniklerini slayt gösteri ile anlattı. Temel İş sağlığı ve ilk yardım üzerine verilen seminer sonrası,Seminere katılıp sınavda başarı gösteren çalışanlara sertifika verildi.

24712

24713

24714

24715

 

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim