• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye İşçilerinden Akşam Mesaisi
09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:27

Belediye İşçilerinden Akşam Mesaisi

Hakkari’de belediye işçileri devam eden çalışmaların biran önce bitirilmesi için akşam saatlerinde de mesai yapmaya başladı.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar- 

Hakkari kent merkezinde belediye tarafından ildeki bir çok kurum ile koordineli olarak yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, alt yapı çalışması bitirilen ana arter ve caddelere de sırasıyla sıcak asfalt dökülmeye devam ediliyor.

Hummalı bir şekilde devam eden ve biran önce bitirilmesi için büyük gayret sarf edilen çalışmalar ile birlikte araç trafiği zaman zaman aksarken, kuruma bağlı çalışan işçiler ise özellikle ana caddelerdeki onarım ve yenileme çalışmalarının biran önce bitirilmesi için büyük bir özveri ile çalışmaların sürdürüyor.

Gündüz saatlerinde ana caddeler ve sıcak asfaltın döküleceği yollarda son blokaj ve dolgu çalışmalarının yapıldığı kentte, akşam saatlerinde ise Hakkari Belediyesine bağlı çalışan işçiler, kaldırım taşı döşemesi yaparak gündüz saatlerinde yapılması planlanan sıcak asfalt döküm çalışması öncesinde büyük bir gayret ve hummalı bir çalışma ile üzerlerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar.

Başlatılan alt yapı çalışmaları ile tahrip olan kaldırım taşları işçiler tarafından yenilenip onarılırken, geçeninin geç saatlerine kadar işlerini aksatmadan çalışan işçiler, her gün farklı bir cadde de ekstra mesai yaparak ilin biran önce düzgün yol ve kaldırımlara kavuşması için yüksek çaba göstererek çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyorlar.

img_6424.jpg

 

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim