• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediyeden ücretsiz YDS kursu
31 Ekim 2017 Salı 16:29

Belediyeden ücretsiz YDS kursu

Van’ın Tuşba Belediyesi, üniversite mezunlarına yönelik ücretsiz Yabancı Dil Sınavı (YDS) kursu açtı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba Belediyesinin her alanda ‘eğitime tam destek’ sloganıyla yoluna devam ettiğini belirterek, “Eğitim öğretime verdiğimiz önem doğrultusunda bir ilke daha imza atarak, ücretsiz YDS kurslarını hayata geçiriyoruz.

Üniversite mezunlarına yönelik hazırlanan ve 3 ay sürecek kurslar belirli aralıklarla seviye tespit sınavları ile her öğrencinin hedeflerine ulaşmaları için gerekli tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz. İleri düzey ve temel düzey olmak üzere öğrenciler YDS’ye hazırlanmaktadır. Bu kursumuza; lisans, lisansüstü ve doktora öğrencilerinin sınavlara hazırlanma sürecine destek amacını taşımaktadır.

Yabancı Dil Sınavına girmek isteyen tüm üniversite mezunlarına yönelik hazırlanan kursumuza yoğun kayıt talebi oldu. YDS İngilizce soru çözme teknikleri, sınav sorularının püf noktaları, sınavlarda sıklıkla kullanılan terim, deyim ve cümle yapıları, YDS örnek ve çıkmış soru çözümleri ile gençlerimize pratik çözümler sunulmaktadır.

Kurulduğumuz günden bu yana belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra başlatmış olduğumuz eğitim seferberliği kapsamında halkımızın refah, huzur ve yaşam kalitesini artırmak amacı ile gerek ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ile gerek Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle, Van Sağlık Müdürlüğü,

Van İş-Kur İl Müdürlüğü, Van Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, il ve ilçe müftülüğü gibi kurumlarımızla meslek edindirme, kültürel, sanat ve sportif faaliyetlerin yapıldığı kurslarımız üç bini geçti ve bu kurslara katılarak hayat standartlarını arttıran halkımızın memnuniyeti ve mutlulukları tüm sıkıntılarımızı gidermektedir.

Belediyecilik hizmetlerimizi başlattığımız günden bugüne açtığımız kurslarımıza 3 yılda rekor sayılabilecek on bin kursiyerimize sertifikalarını verdik. Bununla birlikte halen devam eden ve yeni açtığımız kurslarla halkımıza hizmet ediyoruz.

Bu kursumuzu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize milli eğitim onaylı sertifikaları verilecektir. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzü şahsen ziyaret edebilir, 0432 214 00 93 numaralı telefonu arayabilirler.

Bunun yanında www.tusba.bel.tr, tusbabeltr/ facebook / twitter / instagram üzerinden bizlere ulaşabilirler. Buradan tüm kursiyerlerimize başarılar diler, ilgilerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. İHA

Bu haber toplam 821 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim