• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çukurca'da Eğitim Protokolü İmzalandı
26 Ekim 2017 Perşembe 12:46

Çukurca'da Eğitim Protokolü İmzalandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Çukurca Eğitim Kalitesini Artırma Projesi kapsamında Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurca Kaymakamlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Haber: Serdar Sevi-Halkın Sesi Gazetesi

Çukurca ilçesi genelinde Eğitim-Öğretimin daha verimli olabilmesi, öğretmenlerin iş verimliliğini ve öğrencilerin başarısını arttırmak, öğretmenlerin mesleki bilgi ve becerilerini yükseltmek ve aralarındaki iletişimi ve bilgi paylaşımını sağlamak, sürekli araştırma değerlendirme ve analiz yaparak eğitimin niteliğini ve kalitesini arttırmak amacıyla hayata geçirilen ÇEKAP (Çukurca Eğitim Kalitesini Artırma Projesi) kapsamında Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurca Kaymakamlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Proje kapsamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılarak öğrencilerin sınavlardaki başarılarının da arttırılması hedeflenmiştir. Proje kapsamında Deneme Sınavları, Zeka Oyunları, Fotoğrafçılık, Spor Aktiviteleri, Edebiyat ,Kültür, Tiyatro, Dergi, Kariyer Günleri, Müzik, İngilizce, Radyo, Bilim, Sağlık ve Hijyen eğitimleri gibi faaliyetlere yer verilecektir.

Çukurca Kaymakamı Temel Ayça ile Çukurca ilçe milli eğitim müdürü Ceyhan Doğan, Çukurca'nın artık Eğitim-Öğretim ile anılması için her türlü çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim