• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019 kırılma noktasıdır
20 Kasım 2017 Pazartesi 13:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019 kırılma noktasıdır

Trabzon'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yolda 2019 bir kırılma noktasıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Ağustos ayında Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül’ün Maçka ilçe merkezindeki ailesinin evine ziyarette bulundu.

Dün Rize, bugün ise Gümüşhane ve Bayburt İl Kongreleri’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane il Kongresi sonrasında helikopterle Trabzon’un Maçka ilçesine geçti. Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve kardeşleri ile görüşen Erdoğan, daha sonra ilçe merkezinde Maçkalılar’a hitap etti.

Erdoğan, konuşmasında “Malum Erenimizin şehadetinden sonra annesini, ailesine ve tüm kardeşlerini ziyaret edeceğim demiştim. Bu sözümü yerde koymayalım dedik ve bu ziyareti gerçekleştirmenin şuanda mutluluğu içerisindeyim.

Erenimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ayrıca şehit Ferhat’ımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. O da diğer bir şehidimizdi. Zaten buralar hep şehit toprağı ve şehitlerimizin en yoğun olduğu yerler buralar” ifadelerini kullandı. İHA

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim