• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Domuzlar yerleşim alanlarına indi
02 Temmuz 2017 Pazar 22:15

Domuzlar yerleşim alanlarına indi

Ağrı’da dağlarda aç kalan ve yiyecek bulamayan domuzlar yol kenarına indi.

Domuzlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.Ağrı ile Taşlıçay ilçesi arasında bulunan D-100 karayolu yanına kadar gelen domuz sürüsünü gören sürücüler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Domuzları gören ve cep telefonu ile fotoğraflarını çeken Ömer Demirci adlı vatandaş, domuzları gördüğünde yolda seyir halinde olduğunu söyledi. Aracını durdurup fotoğraf çeken Ömer Demirci domuzların yol kenarına kadar inmesi nedeniyle oldukça şaşırdığını belirtti.

Domuzları ilk kez gördüğünü bu nedenle şaşkınlık yaşadığını ifade eden Ömer Demirci, “Ben İzmir’den bayram tatili için memleketim olan Ağrı’ya geldim. İlçe merkezinden aracımla Ağrı’ya hareket ediyordum.

Yolu yarılamışken yolun sağ tarafında gözüme bir iki hayvan ilişti, bende ilk olarak eşek veya inek zannettim. Dikkatli bakınca domuz olduklarını anladım. Daha sonra aracımı durdurup fotoğraflarını çektim. Hayatımda ilk defa domuz gördüğüm için çok heyecanlandım. Büyük ihtimalle aç kaldıkları için yerleşim alanlarına kadar geldiklerini düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim