• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Düzce Belediyesinden İftar Programı
12 Haziran 2017 Pazartesi 12:45

Düzce Belediyesinden İftar Programı

DÜZCE Belediyesi, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'nde 750 kişiye kişilik iftar verdi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, birlik olmaya, kardeş olmaya geldiklerini ve ilçeyi en kısa zamanda kalkındıracaklarını söyledi.

Halkın Sesi Gazetesi-Serdar Sevi

Yüksekova'nın İpek Yolu Cadeesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda verilen iftara, Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongun, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Yüksekova Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Bayram Özcan, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Ak Parti ilçe Başkanı Müslüm Ortaay, Düzce Belediyesi Meclis üyeleri, Kurum amirleri ve çok sayıda kişi katıldı.

İftar programının düzenlendiği düğün salonunda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şöyle dedi:
"Sizinle kardeş, birlik olmaya geldik. Biz bu bölgeleri terörle, kavgayla, ölümle televizyonlarda izliyorduk. Ne yazık ki bu güzel coğrafya’yı bu kadim medeniyeti güzel yönleriyle görmek şansına sahip olamıyorduk. Buraya geldik kocaklaşık tanıştık dost olduk. İnşallah başımızdaki bu sıkıntılı günlerde gelip geçer."

Belediye Başkanı Keleş, Yüksekova'yı daha yaşanılır bir kente dönüştürmek istediklerini de belirterek, şöyle konuştu: "Gerek Düzece Belediyesi, gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla, gerekse devletimizin, Ankara merkezi idaremizin imkanlarıyla en kısa zamanda bu kentin sıkıntılarını çözeceğiz. Bunun için geceli gündüzlü çalışacağız."

Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongan da Yüksekova'nın 2016 yılında zor günler geçirdiğini söyledi. Şimdi yeni bir sayfa açıldığını belirten Ongan, "Yüksekova inşallah terörle anıldığı günleri geri bırakır, Artık hizmet yatırımla vatandaşın ayağına götürülen güzel hizmetlerle anılacağı günlerin sayfasını açmış olduk. Biz artık Yüksekova’da daha düne kadar konuştuğumuz kötü günleri değil, artık hizmeti, yatırımları konuşuyoruz" dedi. 

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim