• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Düzce Belediyesi'nden Yüksekova'ya Kardeşlik Köprüsü
26 Mayıs 2017 Cuma 21:16

Düzce Belediyesi'nden Yüksekova'ya Kardeşlik Köprüsü

Yüksekova Belediyesi Kardeş Belediyesi olan Düzce Belediyesi Yüksekova’ya dostluk ve yardım çıkarması yaptı.
Düzce Belediyesi, Nisan ayı içinde Hakkârili öğrencileri Çanakkale’ye götürerek, Şehitlikleri ve İstanbul'u ziyaret eden, ilk kez Hakkâri dışına çıktığını söyleyen öğrencilerin mutluluğuna ortak olmuştu. 
 
Bu kez de Yüksekova halkına dağıtılmak üzere, Düzce Belediyesi yardım TIR'ıyla çıkarma yaptı. Oyuncak, giysi, ayakkabı ve gıda yardımını kapsayan Düzce Belediyesi’nin hediyeleri, çocukları ve halkı sevindirdi. 
 
Dağıtım heyet başkanı ve Düzce Belediye Başkanı danışmanı Abdullah Çetinkaya yaptığı açıklamada; “Hakkârili hemşehrilerimizle hasbıhal etmeye geldik. Belediye Bakanımız Sayın Mehmet Keleş’in ve Düzcelilerin selamlarını getirdik. Hediye töremizde olduğu için, hediyemizle geldik. Sıcak karşılandık; zaten kardeşlik bağlarımızın güçlü olduğunu biliyorduk. Burada da aynı duyguları hissettik ve gördük. Yüksekova’nın yeni il olması planları dikkate alınırsa, il yapılanması sırasında doğacak içme suyu ve şehir planlaması gibi alt yapıyla ilgili çalışmalar hakkında da bilgiler almak, katkımız olacak hususlarda destek vermek de düşüncelerimiz arasındadır” dedi.
 
Çetinkaya, “Hakkâri’yle kucaklaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın süreceğini söyledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de Hakkâri’ye geleceğini belirten Çetinkaya, Düzce’den birçok insanın da Hakkâri’ye gelmek istediğinin altını çizdi ve Ramazan içinde bir iftarda Hakkarililerle buluşmak isteyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ve Düzcelilerin selamlarını getirdiğini ifade etti. 
 
Yanında AK Parti ilçe başkanı Müslüm Ortaay ile birlikte Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ve Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’yı ziyaret ettiler.
Abdullah Çetinkaya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e sunulmak üzere; sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Kardeş Belediyemiz olan Düzce Belediyesi Mübarek Ramazan Ayı öncesi Yüksekova’da mağdur ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmışlardır. Bu yardım eli ile birlikte çocuklarımızı unutmayıp onlar için aldıkları oyuncaklarla yüzlerini güldürmüşlerdir. Yüksekovalı hemşirelerimizi unutmayarak yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı Özelde Başkanımız Mehmet Keleş’e genelde tüm yönetime sonsuz teşekkür ediyorum. Her alanda her koşulda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm Yüksekovalı hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.
Bu haber toplam 870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim