• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emine Erdoğan Bangladeş'te
07 Eylül 2017 Perşembe 14:03

Emine Erdoğan Bangladeş'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Myanmar'daki çatışmadan kaçıp Bangladeş'e sığınan Rohingya Müslümanlarını ziyaret etmek amacıyla yerel saatle gece 03.00'te Bangladeş'e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arakanlı Müslümanların sığındığı kampları ziyaret etmek için Myanmar sınırına yakın Cox's Bazar kentine geldi.

Gece saatlerinde Shahjalal Uluslararası Havaalanı'na inen Türk heyetini Bangladeş Dışişleri Bakan Yardımcısı Shahriar Alam karşıladı. Heyette Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ile Bilal Erdoğan yer alıyor.

Emine Erdoğan'ın Rohingya Müslümanlarının kaldığı kampı ziyaretinin ardından Bangladeş'in başkenti Dakka'ya dönüp, Bangladeş Başbakanı Shek Hasina ile Arakanlı Müslümanlar hakkında görüşme yapacağı bildirildi. İHA

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim