• Hakkari3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ersoy, ödüllü bisiklet yarışması startını verdi
25 Haziran 2022 Cumartesi 13:37

Ersoy, ödüllü bisiklet yarışması startını verdi

Hakkari Çukurca 4. foto safari ve doğa sporları festivali ödüllü bisiklet yarışması startı Hakkari Belediyesi önünde İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık tarafından verildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen 4. foto safari ve doğa sporları festivali etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Hakkari Belediye önünde düzenlenen ödüllü bisiklet yarışması etkinliğine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali ve Belediye Başkan Yardımcısı İdris Akbıyık,

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım katıldı.

Bakan Yardımcısı Ersoy ve Vali Akbıyık düdüğü çalarak 4. Çukurca foto safari ve doğa sporları festivali ödüllü bisiklet yarışması startı verildiler.

Startı veren Bakan Yardımcısı Ersoy,"Türkiye'nin her tarafından değişik alanlardan sporcu kardeşlerimizin festivale katılıyor olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bisiklet turu da bunların bir tanesi. Buraya İzmir, Malatya, Adıyaman, Mardin'den Türkiye'nin her yerinden katılmaya çalışan arkadaşlarımız olmuş.

Bu etkinlikte bölgede hayatın ne kadar normalleştiğini, ne kadar güzelleştiğinin çok güzel bir göstergesidir. Bunu sağlayabilmekten bu güzel coğrafyanın her alanda insanlarımızın hayatın tadını çıkartıyor olabilmekten, Hakkari'den gerçekten hayatın her yönüyle yaşanabiliyor göstermekten çok büyük mutluluk duyuyoruz.

Katılımınızla valimizin ve buradaki tüm mesai arkadaşlarımızın verdikleri emeklere gösterdiğiniz saygı için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinlikler kapsamında sporcular Çukurca ilçesi şorti köprüsüne kadar pedal çevirecek, dereceye girenler ile Zap'ta yapılacak olan rafting yarışması, ödül ve kupa törenin ardından program sona erecek. Akşam saatlerinde ise ilçede halk konseri verilecek. Halkın SESİ2-20220625134010.jpg3-874.jpg4-497.jpg

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim