• Hakkari19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esendere Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
02 Mart 2021 Salı 08:34

Esendere Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Esendere Belde Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Esendere Belediyesi, belde halkına daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosunda eksik olan araçları tamamlamayı hedefliyor.

Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Belediye, hizmetlerde kullanılmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği’nden 1 adet Ekskavatör ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet çöp aracı hibe aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,” Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımıza söz verdiğimiz gibi daha kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Belediyemiz araç filosunu her geçen gün daha da güçlendirerek, beldemizin yıllardır özlemle beklediği hizmetlere inşallah kavuşturacağız. Bu kapsamda, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize hibe edilen 1 adet tekerlekli Ekskavatör ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize hibe edilen 1 adet çöp aracımızı teslim aldık. Söz konusu araçların belediyemize verilmesinde desteği olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Muhterem İnce’ye, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e Hakkari Milletvekilimiz Sayın Husret Dinç’e, Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sayın Muammer Alper’e ve emeği geçen herkese şahsım ve beldemiz adına şükranlarımı sunarım” dedi. OBJEKTİF /HAKKARİ1-808.jpg3-515.jpg4-308.jpg5-125.jpg

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim