• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fedakar Öğretmenler Okul Duvarını Resimlerle Süsledi
26 Ekim 2017 Perşembe 17:16

Fedakar Öğretmenler Okul Duvarını Resimlerle Süsledi

Hakkari’de fedakar öğretmenler okul duvarlarını resimlerle süsledi.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar 

Hakkari’ de 2017 –2018 eğitim öğretim sezonun ilk iki ayı geride kalırken, kent merkezinde öğrencilerin başarısı için gece gündüz çabalayan öğretmenler, eğitimci kimliklerinin yanı sıra yardım severlikleriyle de yüreklerindeki sevgi çıtasını yukarılarda tutmaya devam ediyor.

Kentin Dağgöl Mahallesinde Hakkari – Van yolu bulvarı üzerinde bulunan Şehit Selahatin İlköğretim- Orta okulunda görevli öğretmenler, ellerine aldıkları boyalarla okul bahçesinin duvalarını çizgi film karakterleriyle donattı. Okul binası geçen yıl karnelerin dağıtılmasından yaklaşık iki hafta öncesinde bakım ve onarıma girerken, yaz tatiilinde yapılan güçlendirme ve tadilat çalışmaları sonrasında eğitim – öğretime daha uygun hale getirilerek, öğrencilerin daha güvenli ve nezih bir ortamda eğitim görmeleri sağlandı.

Kurulduğu andan günümüze kadar duyarlı ve öz verili okul yöteminin yanı sıra fedakar ve öğrencilerin başarısı için özverili çalışmalar yapan öğretmenleri ile kentte bir çok başarıya imza atan okul, şimdi de öğretmenlerin eğitimi daha eğlenceli bir hale getirmek için bu yıl yenıden yapılan bahçe duvarlarına yaptığı biribinden şirin çizgi film karakteri resimleriyle gündem olmaya aday.

Yeni yapılıp beyaz renge boyanan okulun bahçe duvarları öğretmenler için bir resim tuvali oluştururken, yapılan resim etkinliğine öğrencilerde duyarsız kalmadı. Boyaların duvarda renk çümbüşü oluşturduğu esnada fedakar öğretmenlerinin el harekerletini dikkatlice izleyen bir çok öğrenci, ellerine aldıkları boya kalemleriyle hem yardımlaştılar hemde küçük yaşta büyük bir deneyim yaşadılar.

Okulun bulunduğu caddeden gelip geçen vatandaş ve veliler öğretmenleri sergiledikleri bu güzel davranıştan dolayı tebrik ederken, büyük emek ve pür dikkat ile resim çizimine devam eden öğretmenler ise sevinçlerini öğrencileri ile paylaştılar. 

detay-002.jpgmanset-001.jpgnormal-2-001.jpg

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim