• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Geçen Yıl Yapılan Merzan  Yolu  Köstebek Yuvasına Döndü
17 Temmuz 2017 Pazartesi 16:38

Geçen Yıl Yapılan Merzan Yolu Köstebek Yuvasına Döndü

Geçen yıl yapılan Merzan- Sanayi Yolu köstebek Yuvasına döndü.

SERDAR SEVİ/Halkın Sesi Gazetesi 

Geçen yıl yapılan Merzan-sanayi yolu bir yıl dolmadan bozuldu ve yolda çukurlar oluştu.  Yapılıp trafiğe açılan yol, bir yıl gibi kısa bir sürede çukurlarla dolması sürücülerin ve mahallelinin tepkisine neden oldu. Bir türlü yol sorun bitmeyen Hakkari’nin yapılan yolların da kısa sürede bozulması vatandaşı isyan ettirdi.

Yol çalışmalarının plan ve projesiz gelişi güzel yapıldığını belirten sürücüler, devletin parasının boşa gittiğini, bir yıl önce trafiğe açılan Merzan ve Sanayi  karayolu mevkinde çukurlar oluştuğunu ve yolun kısa sürede bozulduğunu ileri sürerek yetkilileri göreve çağırdılar.

Sanayiye yakın oturan ve bozulan yol ile ilgili konuşan mahalle sakini Azad Keskin isimli vatandaş yapılan sanayi ve merzan yolunun kısa sürede bozulduğunu belirtti. Keskin :’’ yapılan yolun kısa sürede bozulması işi yapan firmanın işini doğru dürüst yapmadığını göstermektedir. Şu an Hakkari’nin her taraafında yol yapım çalışmaları var. Umarım yapılacak olan bu yolların da buradaki gibi bir yıl geçmeden bozulmaz. Yetkililerden yapılan  yolların sağlam yapılıp yapılmadığını kontrol etmesini rica ediyoruz. Aksi taktirde devcletin parası boşa heba edilmiş oluyor.’’ şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim