• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gulazüryan sosyal tesis projesi hızlandırıldı
13 Ekim 2020 Salı 16:32

Gulazüryan sosyal tesis projesi hızlandırıldı

Hakkari Belediyesi 2020-2023 “Değişim ve Dönüşüm Projesi” kapsamında başlatılan Gulazüryan Sosyal Tesis Proje çalışmalar devam ediyor.

Merzan Mahallesinde bulunan tarihi Golazüryan Sosyal Tesis Projesi için ilk kazma 20 Eylül'de ilgili firma tarafından vurulmuştu.

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, çalışmaları devam eden Golazüryan Sosyal Tesis Projesinde incelemelerde bulundu.

Tesis alanını dolaşan Başkan Zibek, hızla yapımı süren iki katlı resturant binası inşaat çalışmaları hakkında ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentte yapılan doğalgaz hattı döşeme çalışması ve akabinde ki asfalt çalışmaları ile şehrin adete şantiye halinde olduğunu söyledi.

Vali Akbıyık,”Kentin birçok yollarını asfalta kavuşturduk ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Şu anda Mir Kalesi, Gulazüryan Sosyal Tesisleri’nde başlatılan çalışmalar ile Hakkari adeta şantiyeye dönmüş. Burada özet olarak yaptığımız her hareket, her iş, her etkinlik vatandaşlarımızın daha mutlu, daha güzel bir hayat yaşamaları içindir” dedi.1-537.jpg3-370.jpg 

Bu haber toplam 2011 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim