• Hakkari6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari belediyesi kültür turları başlıyor
27 Mayıs 2022 Cuma 16:37

Hakkari belediyesi kültür turları başlıyor

Hakkari Belediyesi tarafından Sosyal Belediyecilik hizmetler kapsamında Hakkari'nin tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik Hakkari Kültür Turları düzenleneceği belirtildi.

Düzenlenen turlarda, Hakkari merkez, Çukurca ve Şemdinli ilçeleri gezdirilmekte olup, bu turlar esnasında araç, yemek ve konaklama giderleri tamamı  belediyemiz tarafından karşılanmaktadır.

Yapılan geziler Rehberler tarafından Hakkari'nin tanıtımı yapılmak ile birlikte başka illerden Hakkari'ye gelmiş öğrencilerimize Hakkari'nin güzellikleri tanıtılıp hafta sonlarını eğlenceli geçirmeleri sağlanmaktadır.

Düzenlenen turlara toplam 280 öğrenci başvuru yapmış olup her hafta sonu bunlardan 40 kişilik kafileler halinde gezilere götürülüyor.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın Belediye yönetiminde Sosyal belediyecilik yönüne ne kadar değer verdikleri ve Sosyal belediyecilik te örnek bir yönetim sergilediği her yeni hizmetinde görülmektedir.

Düzenelenen gezilerde öğrencilerin Hakkari'de ilk defa öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendiği ve Hakkari'nin bu kadar tarihi güzelliklere sahip olduğunu kendilerinin bunu gittikleri yerde anlatıp Hakkari hakkındaki yanlış bilgilerin giderileceğini ifade edildi.

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim