• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinden Kar Temizleme Seferberliği
22 Ocak 2020 Çarşamba 13:03

Hakkari Belediyesinden Kar Temizleme Seferberliği

Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri geceli gündüzlü cadde ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması yapıyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Kentte etkili olan yoğu kar yağışı sonrasında Hakkari Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri gece gündüz aralıksız kar temizleme çalışması yapıyor. Şehrin ana arter cadde ve sokaklarında kar temizleme çalışması yapan Hakkari Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri; şehir merkezindeki karları kamyonlarla merkez dışına çıkarıyor.

Karla mücadele çalışmaları esnasında trafiğin aksamaması için belediye zabıta ekipleri ve trafik polisleri yoğun bir mesai harcıyor. Cumhuriyet caddesi, çarşı merkezin yanı sıra Çevre Yolunda yoğunlaşan kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kısa sürede bütün cadde ve kaldırımların kardan temizleneceğini ifade eden Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri; amaçlarının Hakkari halkına hizmet etmek olduğunu belirttiler.

Bu hummalı kar temizleme çalışmasını gören Hakkari kent sakinleri ise Vali/Belediye başkan vekili İdris Akbıyık başta olmak üzere bütün belediye çalışanlarına teşekkür etti. Bu kadar karın kısa sürede şehir merkezi dışına çıkarıldığını ifade eden Hakkari kent sakinleri; şehirde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler.

1-143.jpg2-161.jpg3-135.jpg4-094.jpg

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim