• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinden Yolları Temizleme Seferberliği
18 Mayıs 2017 Perşembe 14:03

Hakkari Belediyesinden Yolları Temizleme Seferberliği

Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri, çarşıdaki ana arter ve ara sokakları temizlemek için seferberlik başlattı.

HABER: HALKIN SESİ GAZETESİ / SERDAR SEVİ

Yoğun  kar yağışında vatandaşların güvenli ve sağlıklı ulaşım sağlayabilmeleri için 24 saat titizlikle çalışan Hakkari Belediyesi, karların erimesiyle birlikte cadde ve sokaklarda oluşan çamurları için kapsamlı bir başlattı. Kış ayları nedeniyle yollarda biriken çamur ve toz birikintilerini itfaiye araçlarıyla temizliyor.

Gerek Hakkari Belediyesi'nin daimi çalışanları olsun gerekse de iş-kur üzerinden alınan temizlik elemanları aracılığıyla olsun; Hakkari genelinde başlatılan temizlik çalışmaları şehrin bütün mahallelerinde devam ediyor.

Baharın gelmesiyle şehrin genelinde temizlik çalışması başlatan Hakkari Belediyesi çalışmaya aralıksız devam ediyor. Şehir merkezinde oluşan çamur ve tozdan yürümekte zorlanan vatandaşlar, belediyenin çamur ve toz temizleme çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Cadde ve sokakların çamur ve tozlardan temizlendiği alanlarda trafiğin akışını sağlamak için belediyenin zabıta ekipleri de çalışmalar esnasında akan trafiği kontrol ediyor.

Vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmak için harekete geçen Hakkari Belediyesi temizlik ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor.  Sokakların temizlendiğini gören vatandaşlar; ‘’ Bizleri mağdur etmemek adına yoğun mesai sarf eden Hakkari Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz. Alt yapı çalışmaları sonrasında çamurdan ve kötü yollardan evlerimize gidemiyorduk. Hakkari Belediyesine teşekkür ediyoruz.

 

Bu haber toplam 682 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim