• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinin Zorlu Kış Mesaisi
09 Aralık 2019 Pazartesi 12:05

Hakkari Belediyesinin Zorlu Kış Mesaisi

Hakkari Belediye Başkanlığına bağlı ekipler Hakkari kent merkezinde tahrip olan yolları onarma çalışmalarını zorlu kış şartlarında bile aralıksız sürdürüyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETSİ

18 Ekim 2019'da Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın kayyum olarak atandığı Hakkari Belediyesinde yapılan hummalı çalışmalar vatandaşları sevindirdi.

Kaldırım, asfalt, yol onarımları, içme suyu, dere yataklarının atıklardan temizlenmesi, çevre temizliği, binaların baca denetimi, iş yerleri denetimi, sokak hayvanlarının sağlık taramasından geçirilmesi gibi kentte hizmet atağı başlatan Hakkari Belediyesinin çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. 

Hakkari merkeze bağlı Bağlar Mahallesi 308. Sokakta devamlı bozulan ve kayan yola Belediye ekipleri müdahale etti. Yeraltından sızan sular yüzünden devamlı bozuk ve çamurlu olan yola Hakkari Belediye ekipleri drenaj borusu ile onardı. Yolun kenarına yerleştirilen drenaj borusu yola çıkan suları içine alarak yolun çamur olmasının önüne geçecek.

Bağlar mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Bağlar Mahalle sakini Ali Akboğa: hemen her yerde yollar asfaltlandı bir tek burası kaldı. Biz yolumuzun asfalt yapılmasını istiyoruz. Bu çamurdan kurtulmak istiyoruz. Bu yol asfaltlanmazsa önüne geçilemez çamurun. Yolun önce stabilize edilmesi ardından da asfaltlanması gerekiyor.’’ ifadelerini kullandı.

ic1-102.jpgic2-107.jpgic3-074.jpgic4-032.jpg

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim