• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari ekibinden ezici galibiyet
07 Kasım 2017 Salı 12:43

Hakkari ekibinden ezici galibiyet

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda Urfa Engelliler Basketbol Takımı ile oynadığı maçtan 91-10’luk skorla galip döndü.

Geçen sezon Antalya’da gerçekleştirilen terfi müsabakalarına katılmayı hak kazanan Sümbül Engelliler Basketbol Takımı, bu yıl da gözünü play-off’a dikti.

Kulüp Başkanı İlhan Ertuş, 2016-2017 sezonunda Antalya’da katıldıkları play-off müsabakalarını 7. sırada tamamladıklarını, bundan dolayı 2017-2018 sezonu için federasyon tarafından takımın 2. Lige davet edildiğini belirtti.

Takımın hazırlıksız olmasından dolayı bu yıl bölgesel ligde devam etme kararı aldığını ifade eden Ertuş, “Kulübe maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a ve forma sponsoru Nibel İnşaat Firması sahibi Niyazi Ediş’e teşekkür ediyorum.

Geçen yıl Hakkari’de gerçekleşen tüm müsabakalara halkımız yoğun ilgi gösterdi, bu yıl da halkımız tarafından aynı ilgi ve alakanın tribünlere yansıması beklentisi içerisindeyiz” şeklinde konuştu. İHA

Bu haber toplam 682 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim