• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari İl Müftüsü Gürbüz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi
11 Kasım 2017 Cumartesi 13:42

Hakkari İl Müftüsü Gürbüz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, il merkezinde bulunan muhalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

Ahmed-i Hani Kur’an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya il müftülüğü şube müdürleri, vaizler ve büro personelleri ve ildeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıya katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, çalışmaları, hac ve umre işleri, gerçekleştirilen ve devam eden din hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Cami ve Kur’an kursu inşaatlarının tamamlanması, umreci sayısının çoğaltılması, sabah namazı buluşmalarına katılımın artması, mahallelerinde bulunan cami ve Kur’an kurslarının fiziki durumlarının düzeltilerek, daha hijyen ortamlarda din hizmeti sunmalarına katkıda bulunmaları için destek muhtarlardan destek talebinde bulunan Gürbüz, hep birlikte bunu başaracaklarını belirtti.

Muhtarlardan mahallelerindeki din hizmetleri ile ilgili eksik ve aksaklıkları belirtmelerini isteyen müftü Gürbüz, eksik ve aksaklıkların giderilmesi için çözüm önerilerini dinleyerek, müftülük olarak üzerlerine düşecek her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Toplantıya katılan muhtarlar da mahallelerinde din hizmetlerinin en güzel bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak amacıyla üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını ifade ederek bu verimli toplantıdan dolayı müftülük yetkililerine teşekkürler ettiler. İHA

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim