• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Kent Merkezinde Çöp Rezaleti
22 Ağustos 2017 Salı 12:34

Hakkari Kent Merkezinde Çöp Rezaleti

Hakkari kent merkezinde çoğu cadde ve kaldırımda geliş güzel atılan çöpler, toplanamazken, Biriken çöpler çirkin bir görüntü oluşturmasının yanda kötü kokuları da beraberinde getiriyor.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi. Çetin Alpsar- 

Yaz mevsiminin belkiide en sıcak zamanlarını yaşadığımız, Ağustos ayının son haftasına girdiğimiz bu günlerde vatandaşların duyarsızlığı ile çöp toplamakla yükümlü firma da hizmet aksamından kaynaklanan sebeplerden ötürü kent merkezinin bir çok ana cadde, orta refüj ve kaldırımında çöp yığınları ile karşılaşmak mümkün.

Hakkari- Van bulvarı üzerinde bulunan Medeni Sancar Kavşağının başladığı noktadan Hakkari Devlet Hastanesi önüne kadar uzanan yaklaşık 600 metre uzunluğundaki yolda, yer yer orta refüj, kaldırım ve uzanan cadde boyunca irili ufaklı çöp yığınlarının olduğu gözlenirken, çirkin görüntüyle beraber kötü kokuları da beraberinde getiriyor.

Özellikle hayati öneme sahip Hakkari Devlet Hastanesinin hemen karşısında bulunan kaldırımda biriken çöp yığınları, vatandaşın yanı sıra hasta yakınlarında tepkisine neden oldu. Üst üste biriken çöp yığınlarının bulunduğu kaldırımın çirkin görüntüsünün yanı sıra etrafa saçılan pis koku sebebiyle kullanmamaya çalışan yayalar, çöpleri temizlemekle yetkili firmaya tepki göstererek, yetkililerin bu çirkin görüntüyü neden görmediğini ifade ederek tepki gösterdiler.

Vatandaşların duyarsızlığı ve yetkili firmanın görmediği dahası görmek istemediği çöpler yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bu ayda etrafa saçılan pis kokuların yanı sıra mikrop kaynarken, ve bu çöp yığınları Devlet Hastanesi önünde gündüz kavurucu sıcakta bekleyip hastalıklara davetiye çıkarırken, yetkili kurumun buna nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu.

img_6454-002.jpg

 

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim