• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAKKARİ RAFTİNG TAKIMLARI RİZE'DE!
16 Kasım 2020 Pazartesi 15:40

HAKKARİ RAFTİNG TAKIMLARI RİZE'DE!

Türkiye Rafting Federasyonu tarafından 15-27 Kasım 2020 tarihleri arasın da düzenlenecek olan Rafting sporcu kampı için start verildi. Hakkari de Rafting sporu yapan sporcular Rize Ardeşen de düzenlenen Rafting Eğitim kampına katıldılar.

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Rize'nin Ardeşen ilçesinde açılan Rafting kampına Hakkari'den 36 sporcu katılıyor.

 Ekim ayında Hakkari de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası sonrasında düzenlenen kampa katılan sporcular 15 gü boyunca yoğun bir eğitim kampına girecekler. Ardeşen de düzenlenen eğitim kampı Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı'nın katılımı ve konuşması ile açıldı. Milli takım antrenörleri ,  teknik kurul , kulüp başkanları ve antrenörler katıldı. Katılan takım temsilcileri Ardeşen kaymakamı tarafından kabul edildiler. Kaymakam sporculara başarılar dileyerek ,  kampın Ardeşen de yapılıyor olması bizim için çok önemlidir ifadesini kullandı.


Hakkari kafilesi ile Rize de bulunan Cilo Dağcılık ve Doğa sporları kulübü başkanı ve Rafting Antrenörü Hacı Tansu ,  konu ile ilgili bilgi verdi.

Tansu, 'Bizler şu anda Hakkari'yi temsilen beş kulüp ve 36 sporcu ile Ardeşendeyiz. Daha bir kaç yıl öncesine kadar Hakkari de sportif alanda rafting branşı yokken ,  yoğun çalışmalarımız sonucunda bu gün Hakkari merkezden ,  Yüksekova ve Çukurca dan sporcularımız Rize Ardeşen'de eğitim görüyor.  Bu noktada bizlere destek veren valimiz Sayın İdris Akbıyık'a ,  İl müdürümüz Sayın Emin Yıldırım'a Hakkarili iş insanı ve sporcu dostu AHS Alışveriş merkezi sahibi Sayın Nevzat Kazak'a ve Hakkari de Raftingin  gelişmesinde büyük destekleri olan ,  sporcuları hiç yalnız bırakmayan kıymetli hocamız Hakkari Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr.  Ömer Pakiş'e şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

1-623.jpg2-636.jpg3-416.jpg

Bu haber toplam 5592 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim