• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari-Şırnak karayolu geçişlere kapatıldı
20 Ocak 2022 Perşembe 15:12

Hakkari-Şırnak karayolu geçişlere kapatıldı

Hakkari Karayolları 114. Şube Şefliği ekipleri olumsuz hava şartlarına rağmen Hakkari-Çukura karayolunan inen çığ ve kayaları temizlemek için büyük çaba harcıyor. Hakkari-Şırnak karayolu da çığ düşmelerine karşı güvenlik gerekçesi ile kapatıldı.

Onlarca köy ve mezra yolunun kapandığı okulların bir gün süreyle tatil edildiği Hakkari ve ilçelerinde karla mücadele ekipleri çalışmalarını olumsuz hava şartlarına rağmen sürdürüyor.

Karayolları 114. Şube Şefliği ekipleri de  Hakkari-Çukurca yolunda 10 araç , 20 personel ile geceli ve gündüzlü olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari-Çukurca karayolunun değişik noktalarına çığ ve kaya parçaları düşmesi ihbarına alan ekipleri hemen bölgeye hareket etti.

Çukurca istikametinden Hakkari istikametine kadar olan yolu çığ ve kaya parçalarından temizleyen karayolları ekipleri yer yer büyük tehlikeler atlattılar. Olumsuz hava şartlarına rağmen bölgede çalışmalarını sürdüren karayolları ekipleri, sürücülere çağrıda bulunarak gerekmedikçe gece yola çıkmamaları uyarısında bulundular.43095.jpg

Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim