• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Sosyal Yaşam Alanlarına Kavuşuyor
30 Haziran 2017 Cuma 14:23

Hakkari Sosyal Yaşam Alanlarına Kavuşuyor

2017 Hakkari dönüşüm programı kapsamında Hakkari’ye kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışan Hakkari Belediyesi şehrin değişik noktalarına parklar inşa edecek.

Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar-

Bir taraftan şehrin altyapısını ihya ve imar etmek için çalışan Hakkari Belediyesi bir taraftan da şehrin önemli sorunlarından olan sosyal yaşam alanı yokluğunun giderilmesi için çalışıyor.

Bu kapsamda Hakkari Belediyesi Medrese, Bulak ve Biçer Mahallerinde, içerisinde birbirinden farklı çocuk oyun gruplarının,  spor kompleksinin, kamelyaların, oturma banklarının ve peyzaj çalışmalarının yer aldığı modern parklar ve yeşil alanlar yapacak. Ayrıca şehrin mevcut Valilik Parkı, yeni peyzaj düzenlemeleri ve çocuk oyun alanları ile düzenlenecek.

EPCİM: “MODERN PARK VE YEŞİL ALAN PROJELERİ HAZIRLADIK”

Projeleri hazırlanan ve inşaatına başlanılması için gün sayılan parkların alan incelemelerinde bulunup, teknik personellerden bilgi alan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, burada bir açıklamada bulundu.

Belediye Başkanı EPCİM; “Hakkari’de altyapı sorunlarını tamamlama aşmasındayız, bugünlerde yollarımızı asfaltlamaya başlıyoruz. Burada bir şehri yeniden ihya ve imar ederken, sorunlar sadece yol ve suyla bitmiyor, şehirde vatandaşımızın sosyal yaşam alanı ve yeşil alanlar yok. Belediyelerin önemli hizmetlerinden biride sosyal Belediye olmaktır.

Burada yaşanan bu eksikliğin giderilmesi için 2017 Hakkari Dönüşüm Programımızın içerisine her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği modern park ve yeşil alan projelerini kattık. Bugün projeleri hazırlanan park ve yeşil alanlarımızın alan incelemelerinde bulunduk. İnşallah Temmuz ayı içerisinde parklarımızın yapımına başlıyoruz” şeklinde konuştu.

normal-1.jpgnromal-2-001.jpg

 

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim