• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkâri Üniversitesi Akademik ve İdari Personelleri ile Çocuklarına Kayak Eğitimi Verildi
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:42

Hakkâri Üniversitesi Akademik ve İdari Personelleri ile Çocuklarına Kayak Eğitimi Verildi

Hakkâri Üniversitesi akademik ve idari personelleri ile çocuklarına yönelik 2 Bin 800 rakımlı Hakkâri Mergabütan Kayak Merkezi’nde “Kayak Eğitimi” verildi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkâri Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde  Hakkâri Mergabütan Kayak Merkezinde verilen eğitimlerden 160 katılımcı faydalandı.

Hakkâri Üniversitesi kayak eğitmenleri tarafından katılımcılara uygulamalı olarak temel teknikler, kar sapanı stili, durma teknikleri ve dengeyi sağlama eğitimleri verildi.

Eğitimlerin ardından Mergübütan Kayak Merkezinde kayak eğitimini tamamlayan katılımcılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Emin Yıldırım ile kayak eğitmenleri tarafından katılımcılara belgeleri takdim edildi.

Sertifika töreninde konuşan Hakkâri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Erdoğan Bada: “Eğitimlerde önemli olan sürekliliğin sağlanması ve yakalanan bu sürekliliğin ardından dünyada Türkiye’nin sesini duyurabilecek, Türkiye’yi temsil edebilecek sizler gibi değerli kayakçıların yetişmesini umuyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, hayatlarınızda başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

 

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından belge takdimi ile eğitimler sona erdi.

1-145.jpg2-163.jpg3-136.jpg

 

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim