• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Üniversitesi Rektörü Gazetecilerin Gazeteciler Gününü Kutladı
10 Ocak 2020 Cuma 17:10

Hakkari Üniversitesi Rektörü Gazetecilerin Gazeteciler Gününü Kutladı

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İlimizde görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi Rektörlük binası kafeteryasında düzenlenen programa Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ersalı, Hakkari Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve basın mensupları katıldı.

Rektörlük binası kafeteryasında  gazetecilerle bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Pakiş, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarına tatlı ikramında bulunanarak; gazetecilerin gününü kutladı.

Okumanın önemin vurgu yapan Prof. Dr. Ömer Pakiş, okumak ve yazıya dökmek çok önemli dedi. Pakiş” Güçlü kalemler ülkemize hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.

Pakiş devamında: ''Hakkari’de zorlu bir coğrafyada gazetecilik mesleğini sürdüren tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum. Hakkari’nin tanıtımı için ellerinde geleni yapan ve her zaman tüm faaliyetlerde yanımızda olan gazetecilerin bir gün değil her gün hatırlanması lazım” dedi.

Hakkari üniversitesi çalışmalarına da değinen Prof. Dr. Ömer Pakiş, üniversiteni her yönüyle daha iyi konuma geleceğini söyledi.

1-140.jpg2-154.jpg3-131.jpg

 

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim