• Hakkari4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Zabıtasından bayram denetim
28 Haziran 2022 Salı 15:23

Hakkari Zabıtasından bayram denetim

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Gıda Kontrol Birimi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tatlı üretimi ve satışı yapılan iş yerlerine yönelik sıkı bir denetim başlattı.

Belediye gıda kontrol birimi ve Zabıta ekipleri  fırın, pastane ve tatlı ürünlerinin üretim ve satışı yapılan yerlerde; iş yerinin temizliği, ruhsatlı olup olmadığı, fiyat etiketi, ürünlerin gramajının standartlara uygun olup olmadığı ile ilgili inceleme yapıldı. Ekipler, kurallara uymayan esnaflara ise uyarılarda bulundu.

Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıtalar, vatandaşların ağız tadıyla, sağlık koşullarına uygun gıda tüketmeleri için denetimlerini sıklaştırdı. Denetimde çalışanların el tırnak ve kılık kıyafetlerinin uygunluğundan halk sağlığını koruyucu önlemlere kadar tüm ayrıntılara dikkat edildi. Bir işyerine ise, hijyenik kurallarına uymadığı için ceza kesildi. 

Müdür Demir, vatandaşların bayramı sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri için belediye olarak her türlü önlemi aldıklarını belirterek, "Bu süreçte tüm birimlerimiz gibi zabıta ekiplerimiz de yoğun bir çalışma dönemi içine girdi. Her zaman sahada olan ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan ekiplerimiz, bayram öncesi halk sağlığını ön planda tutarak denetimlerini sıklaştırdı" dedi.3-876.jpg2-20220628152440.jpg1-20220628152440.jpg

Bu haber toplam 716 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim