• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de 74 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı
09 Haziran 2017 Cuma 16:00

Hakkari’de 74 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, okulların kapanmasıyla birlikte tatile giren öğrencilere karnelerini dağıttı.

HABER:Halkın Sesi Gazetesi- Serdar SEVİ

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Hakkari genelinde 389 okulda toplam 74.000 civarında öğrenci karne heyecanı yaşadı. 

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırıkdağ Köyü’nde bulunan Şehit Yarbay Mesut Kuru İlk/Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.

 

Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle binlerce öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi. 

 

Öğrencilere çeşitli sorular yönelterek ideallerindeki mesleği soran Vali Toprak, "Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Yeter ki sizler okuyun, ülkemize, memleketimize faydalı insanlar olun. Tatilinizi iyi değerlendirin. Hepinize iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Vali Toprak beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte karnelerini dağıttığı öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak öğretmen tarafından anlatılan dersi dinlediler.

 

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün de tatile giren öğrencilere ikramda bulunduğu programda Vali Toprak, bir araya geldiği öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

 

Ardından Çanaklı Köyü’nü ziyaret eden ve Cuma namazını köy camisinde kılan Vali Toprak, burada bir araya geldiği köylülerle sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. 

Bu haber toplam 953 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim