• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de Asfaltlama Çalışmalarında Hafta Sonu Mesaisi
25 Eylül 2017 Pazartesi 11:24

Hakkari'de Asfaltlama Çalışmalarında Hafta Sonu Mesaisi

Hakkari Belediye'si tarafından '2017 Hakkari Dönüşüm Programı' kapsamında başlatılan, profesyonel bitümlü sıcak karışım asfalt kaplama çalışmaları hafta sonu da devam ediyor.

Haber: Serdar Sevi-Halkın sesi Gazetesi

Hakkari Belediye başkanlığı tarafından alt yapı ve asfalt kaplama çalışmaları, kentin değişik noktalarında sürüyor. Şehir merkezi ve birkaç mahallede yapımı tamamlanan asfalt çalışmaları şehir merkezinde bulunan Bulvar Caddesi'nin kalan kısmında devam ettiği belirtildi.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Bulvar Caddesi'nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler çarşı merkezinin bir an önce tamamlanması için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini ifade ettiler.

Hafta sonu olmasına rağmen Hakkari Belediyesi'ne bağlı ekiplerin aralıksız çalışmaları kentin değişik noktalarında devam etmektedir. Çarşı merkezi dışında Biçer Mahallesi'nin yapılmayan ara yollarında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken yolların yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Bu haber toplam 763 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim