• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkâri’de asfaltlama çalışması başladı
12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:21

Hakkâri’de asfaltlama çalışması başladı

Hakkari kent merkezinde asfaltlama çalışmaları başlatıldı

Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar-

Hakkâri Belediyesi tarafından 25.Nisan’da başlatılan yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Vedaş İl Müdürlüğü, Telekom İl Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütülen alt yapı çalışmalarının sona doğru gelinmesi ile birlikte kenttin girişinde bulunan Sümbül Mahallesinin Tekser mevkiinde asfaltlama çalışmalarına bugün start verildi. 

Başlayan asfaltlama çalışmalarının aksatılmadan devam edeceği öğrenilirken, bugün başlayan asfaltlama çalışmalarının Sümbül Mahallesinden başlayarak Atatürk anıtına devam edileceği öğrenildi.

Asfaltlama çalışması ile ilgili mahalle sakinleri başlatılan çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini,  yapılan bu çalışmanın aralıksız bir şekilde bütün mahalleleri kapsamasını ve başlayan alt yapı çalışmalarının biran önce sona erip daha temiz bir kentte sahip olmak istediklerini söyledi.

25 Nisan’da başlatılan alt yapı çalışmalarında sona doğru gelinmesiyle birlikte ilk asfalt dökülürken, kentte yaşayan vatandaşlardan yaklaşık 3 aydır maruz kaldıkları toz ve topraktan kurtularak daha temiz ve yaşanılır bir ulaşım yoluna sahip olacak. 

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim