• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkaride bir fenomen!
21 Temmuz 2023 Cuma 19:38

Hakkaride bir fenomen!

Instagram isimli sosyal medya platformunda @demetin_renkleri isimli sayfasıyla 900 binin üzerinde takipçisiyle Hakkari ye taşınan Demet Hanım Hakkari mizin güzelliklerini kitlesiyle paylaşıyor.

Sizi biraz tanıyalım kendinizden bahseder misiniz?

32 yaşında evli bir cocuk annesiyim. Normalde bu yaşıma kadar hep istanbulda yaşadım. Yaklaşık 7 yıldır  mobilya yenilemesi uzerine çalışmalar yapıyorum. Oncesinde de 6 yıllık bir bankacılık geçmişim var.

Hakkari ye nasıl yolunuz düştü ve Hakkari yi nasıl buldunuz?

Eşimin tayini sebebiyle Hakkari ye geldim. Neredeyse 1 sene oluyor. Ama hiç uzaktan düşünüldüğü gibi degil. İnsan içine girmeyince anlayamıyor. insanları sıcak ve samimi. Her yerine rahatca gidilebiliyor. Dogal guzellikleriyle cok guzel bir yer Hakkari. Gelmeden önce böyle olacağını tahmin etmiyordum. Muhtemelen gidecegim zaman cok üzüleceğim. 
Geri dönüşüme nasıl başladınız?

Yıllar önce bankada çalışırken is stresinden uzaklasmak icin ufak kavanozlar boyayarak başladım. Zaten onceden beri boyle seylere meraklıydım. Facebook ta bir grubum vardı. Orada canlı yayınlarla ufak tefek seyler boyayarak insanlarla sohbet ediyordum. Sonrasında daha buyuk objeler boyarken buldum kendimi. Insanlara da nasıl yapacakları konusunda yardımcı oluyordum. Bu sekilde bugune kadar binlerce yenilemeye katkım oldu. Bir çok atıl mobilya yeniden hayat buldu. Sponsorluklarla bir salonu baştan sona yeniledigim de oldu. Youtube kanalımda insanların mobilyalarını nasıl yenileyebilecegine dair bir cok videom var. 
__________

Dışarı çıktığınızda takipcilerinizle karşılaşıyor musunuz? Takipcilerinizle bağınız cok güçlü görünüyor? Dışarıda tepkiler nasıl?

Sadece boya uzerine paylaşımlar yapmıyorum. Eglenceli icerikler de paylaşıyorum ve gunluk sohbetler ediyoruz takipcilerimle. Bu insanlara daha samimi geliyor. Normalde nasılsam orada da öyleyim. Ve bu sayede insanlarin gonullerine ulasabiliyorum. Yani öyle oldugunu düşünüyorum. Buraya geldiğimden beri dusundugumden cok takipcimle karşılaştım.  Açıkçası her yerde 1-2 kişi çıkıyor mutlaka. Sanırım takip edenler birbirlerine söyledi ve o şekilde tanımayanlar da takip etmeye başladı.

Röportajı bitirirken başka soylemek istediginiz birsey var mı?

Oncelikle boyle bir firsat verdiginiz icin size cok tesekkur ederim.Hakkari kesinlikle gelip gorulmesi gereken bir sehir ve burada olmaktan son derece mutluyum bana guzel anilar birakacagina eminim.

NEÇİRVAN KESKİN

Bu haber toplam 2624 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim