• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de çiğköfte şubeleri arttı!
31 Mayıs 2017 Çarşamba 23:00

Hakkari’de çiğköfte şubeleri arttı!

Hakkari’de bir yıl içerisinde 10’e yakın çiğ köfte şubesi açıldığı belirtildi.

Bir zamanlar sadece Ramazan ayında cadde ve sokaklarda rastlandığımız çiğ köfteler artık ünlü markaların bir birilerinin ardından Hakkari’de şube açılması ile birlikte sayının Hakkari’de her geçen gün arttığı belirtildi.

Kentin değişik noktalarında 10’a yakın çiğköfte şubesinin açıldığını belirten vatandaşlar bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Bir zamanlar sadece Ramazan ayında çiğköfte bulabildiklerini ifade eden vatandaşlar artık bir telefonla evlere çiğköfte ulaştığını söylediler.

Vatandaşlar,”Bizler sadece Ramazan aylarında büyük kuyruklar oluşturarak seyyar tezgahlarda çiğköfte alıyorduk. Ancak ünlü markaların Hakkari’de ardı ardına yeni şubeler açması ile birlikte bu sıkıntıdan kurtulmuş olduk.

Artık her caddenin başında bir çiğköfte şubesi bulmanız mümkün olabiliyor. Birçok şubede onlarca genç istihdam ediliyor. Bu da işsiz gençlerimizi sevindiriyor.

Açılan şubelerin dışında bazı esnaflar da dışarıda açık alanda satışlar yapmaya başladı.  Hakkari artık çiğköfte şehri oldu. İşsizliğe önemli katkısı olan bu şubeleri ilimize kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Hakkari’deki bazı  ünlü markaların çiğköfte şubeleri ise kentte çiğköfteye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, açılan yeni şubeler sayesinde ise birçok kişinin iş imkanı bulduğunu söylediler. Hakkarihabertv.

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim