• Hakkari21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de “Geleceğe Farklı Bir Bakış” semineri
30 Ekim 2017 Pazartesi 15:52

Hakkari’de “Geleceğe Farklı Bir Bakış” semineri

Hakkari Üniversitesi ile Hakkâri TEMA Vakfı İl Temsilciliği ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkâri Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü ortaklığında “Traktörünü Satan Bilgeden Girişimciliğe, Gençliğe ve Geleceğe Farklı Bir Bakış” adlı seminer düzenlendi.

Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Hakkari Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sait Taylan’ın danışmanlığında düzenlenen seminere; akademisyenler, TEMA Hakkâri İl Temsilcisi Hilal Turgay ve öğrenciler katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan TEMA Vakfı İletişim ve Kurumsal İşbirliği Bölüm Başkanı Tanfer Dinler, girişimcilik ruhunun nasıl ortaya çıkarılacağı ve sürdürülebilir bir yaşam için doğaya, toprağa, tarıma sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Hakkâri TEMA Vakfı İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkâri Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Hilal Turgay ise, önümüzdeki dönemde Hakkâri için yapılacak faaliyetleri planlamaya başladıklarını belirterek, “Daha Güzel Bir Hakkâri İçin El Ele” diyerek herkesi sürdürülebilir bir gelecek için toprağa, suya, doğaya ve havaya sahip çıkmaya davet etti. İHA

Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim