• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de hasta ziyaret saatlerine uyum konusunda sıkıntı yaşanıyor
08 Temmuz 2017 Cumartesi 12:42

Hakkari’de hasta ziyaret saatlerine uyum konusunda sıkıntı yaşanıyor

Hakkari Devlet Hastanesinde bazı ziyaretçilerin zorluk çıkartıp hasta ziyaret saatlerine uymaması hastane güvenlikçilerini de zor durumda bıraktığı belirtildi.

SERDAR SEVİ/Halkın Sesi Gazetesi

Türkiye’de nadiren buluna tam donanımlı hastaneler içersinde yerini alan ve her branşta doktorların bulunduğu 160 yatak kapasiteli Hakkari Devlet Hastanesi hizmetleri ile yöre halkından tam not aldı.

Hastane yönetimi , doktor ve personeli ile uyum içersinde halka hizmetin en iyini veren Hakkari Devlet Hastanesi son günlerde hasta ziyaretçilerin hasta ziyaret saatlerine uymaması ençok özel güvenlikçileri zor durumda bıraktığı öğrenildi.

Hastaların sağlığı için servislerin giriş kapısında hasta ziyaret saatleri öğle 13:00 ile 14:00 akşam saatlerinde ise 18:00 ile 19:00 ibaresi bulunmasına rağmen bazı ziyaretçilerin ziyaret saatlerinin dikkate almayarak kapıda bulunan güvenlikçilere zorluk çıkartması ve hatta hakaret edip tartaklanması tepkilere neden oldu.

Hastaların sağlığı için çaba harcayan hastane yönetimi ve kapıda bulunan güvenlikçilerin tüm çabalarına rağmen bazı hasta yakınlarının hasta ziyaret saatleri dışında hareket etmeleri birçok hasta yakınında tepkisine neden olduğu belirtildi.

Hastane yönetimi ise, hastaların sağlığı için ziyaret saatlerinin açıkça belli olduğunu ancak kurallara uymayanların bulunduğunu belirterek, vatandaşların bu konuda kendilerine yardımcı olmasını istediler. 

Bu haber toplam 671 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim