• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de ilk defa iki mezarlık yolu asfaltlandı
08 Eylül 2021 Çarşamba 16:55

Hakkari’de ilk defa iki mezarlık yolu asfaltlandı

Hakkari’de geçit vermeyen iki mahallenin mezarlık yolu Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından asfaltlandı.

Hakkari Belediyesi, 2020-2023 Yılı Değişim ve Dönüşüm Programı kapsamında başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari Belediyesi, doğalgaz döşeme çalışmalarının tamamlandığı birçok mahalle yolunu asfaltlanarak toz ve çamurdan kurtarıldı.

Yıllardın asfaltlanmadığı ve cenazelerin omuzlardan taşınarak götürüldüğü mezarlık yolları da Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanmaya başlandı.

Karşıyaka Mahallesi Gupsi aile mezarlığı ve Berçelan Mahallesi aile mezarlıkları belediye ekipleri tarafından asfaltlanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Berçelan Mahallesi Muhtarı Ayhan Kahraman Ayhan Kahraman, mahalle yollarının olduğu gibi mezarlık yollarının da asfaltlandığını söyledi.

Kahraman,” Mahalle yollarımız çok kötü durumda idi. Belediye ekipleri tarafından asfaltlandı. Yolu toprak olan ve geçit vermeyen mezarlık yolumuzda asfaltlandı.

Daha önceleri araçlar giriş yapmaktan zorlandığı için cenazeler omuzlardan taşınarak mezarlığa ulaştırılıyordu. Mahalle ve mezarlık yolumuzu asfaltlayan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. İHA2-20210908165642.jpg1-20210908165642.jpg

Bu haber toplam 799 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim