• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de Mahalle Yolları Asfaltlanıyor
12 Eylül 2017 Salı 12:36

Hakkari’de Mahalle Yolları Asfaltlanıyor

Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan yol yenileme ve asfaltlama çalışmaları mahalle yolarında devam ediyor.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar 

Hakkari Belediyesi tarafından “2017 Dönüşüm Programı” kapsamına kent merkezinde başlatılan yer altı ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlkbahar mevsimi ile başlatılan çalışmalar sonrası kentin bir çok ana arter ve caddesi asfalt dökülüp yep yeni bir görünüme kavuşturulurken, çalışmalar mahalle yollarına kaydırıldı.

Merzan Mahallesi yolunda yapılan alt yapı çalışmalarının bitmesi sonucu, Hakkari Devlet Hastanesinin bulunduğu kavşakta başlatılan zift döküm çalışması, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kavşağı ve Sanayi Sitesine kadar devam ediyor. İş makineleri yardımıyla büyük bir özveri ile yürütülen çalışmalar mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

Kent merkezindeki bütün ulaşım yollarının asfalt ile kaplanacağı 2017 Dönüşüm programı kent insanının büyük beğenisini kazanırken, yürütülen çalışmaların büyük bir kısmını bu yıl bitmesi planlanıyor.

Asfaltlama çalışmalarının halen devam ettiği Merzan Mahalle yolu ulaşıma kapatılırken, sürücülerin alternatif yolları kullanması uyarısı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim