• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de öğretmenler günü etkinliği
24 Kasım 2022 Perşembe 14:22

Hakkari'de öğretmenler günü etkinliği

Hakkari'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, ilk olarak Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü önünde, İl Müdürü Bilal Gür, kurum yöneticileri ve öğretmenler ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri ile törenin yapılacağı Valilik Binası önüne kadar yürüdüler.

Valilik Binası önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, protokol üyeleri, kurum yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, öğretmenlerin gününü kutladı.

Müdür gür ve beraberindeki öğretmenler, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı ve değişik hediyeler takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği daha sonra Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen program ile devam etti.

Cumhuriyet İlk / Ortaokulu tarafından düzenlenen programda, öğretmenlere hitap eden Vali Akbıyık, "İlmi, irfanı, görgüsü, manevi ağırlığı ve toplum liderliği ile anılan öğretmenlik, kişilik sahibi ve karakterleri nesillerin yetiştirilmesinde, liderlik üstlenen kutsal bir meslektir. En önemli başarılara, eğitim anlayışımızın en önemli unsuru olarak gördüğümüz, siz değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla ulaşabiliriz. Hepinize gayretleriniz için teşekkür ederim. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görev uğruna şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, sizlere başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı temenni ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum," dedi.

Konuşmaların ardından; mesleğe yeni başlamış öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. HALKIN SESİfiut3f-waaijyjb.jpegfiut7k0wiaimg4.jpegfiut7tixwaiebji.jpeg

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim