• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de ''Okçuluk'' Günleri
02 Ağustos 2017 Çarşamba 11:37

Hakkari'de ''Okçuluk'' Günleri

Hakkari'de yaz kursları kapsamında başlayan Okçuluk kursuna yaklaşık 20'ye yakın öğrenci kayıt yaparken, Hakkari'de okçuluğa olan ilgi ise her geçen gün artıyor.

SERDAR SEVİ/Halkın Sesi Gazetesi

Hakkari Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan ''Zaviye Okçuluk Spor Kulübü'' bu yıl hizmet vermeye başladı. Yaz kursları kapsamında kayıt almaya başlayan Zaviye Okçuluk Spor Kulübü yaklaşık 20 öğrenciye aktif olarak okçuluk dersi veriyor.

Okçuluk kursunun düzenli olarak haftanın üç günü verildiğini belirten okçuluk kursu eğitmeni Selim Biçer; haftanın Salı, Perşembe ve Pazar günlerinde saat 4 ile 6 arasında Merzan Futbol Sahasında verildiğini belirtti.

 

Profesyonel okçuluk yapan ve Hakkari'de okçuluk eğitimi veren Selim Biçer, yapılan kursa ilginin yoğun olduğunu belirtirken, okçuluğun her yaştan insana hitap ettiğini belirtti.

Biçer ayrıca: '' Okçuluk çok zevkli bir spor dalıdır. Uzun zamandır profesyonel okçuluk yapıyorum. Hakkarili olduğum için Hakkarili gençlerin de profesyonel anlamda okçuluk derslerini almalarını istedim. O yüzden bu kursu açtık. Kursumuz sadece kayıt olan öğrencilere yönelik değildir. Merakı olan okçuluğu benimseyen herkesi bekliyoruz. Herhangi bir ücret talebimiz yoktur. Tamamen ücretsizdir. Katılmak isteyen kim olursa olsun bekliyoruz buyursunlar biz de bildiklerimizi onlarla paylaşırız.'' şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 942 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim