• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de “Osmanlı Cafe” hizmete açıldı
28 Temmuz 2020 Salı 16:11

Hakkari’de “Osmanlı Cafe” hizmete açıldı

Hakkari’de geleneksel Osmanlı motifleriyle süslenmiş “Osmanlı Cafe” görkemli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Çevreyolu Çölemerik Caddesi Sönmez Apartmanı’nın birinci katında genç girişimciler Ayaz Kanat ve Abdullah Demir tarafından Osmanlı motifleri ile süslenmiş geniş ve ferah mekanı ile “Osmanlı Cafe” görkemli bir açılık töreniyle hizmete açıldı.  

Açılışa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan İYİ Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Ertuş ve davetliler katıldı.

Kurdele kesiminde konuşan Başkan Abdi Arslan, çarşı merkezini çevre yoluna taşıyacak olan yeni mekanın hayırlı olmasını dileyerek, genç ortaklara bol kazançlar diledi.

Genç girişimciler Ayaz Kanat ve Abdullah Demir ise, kentte yeni bir soluk kazandırdıkları mekanlarının geleneksel Osmanlı motifleriyle süslediklerini söyledi.

Kanat ve Demir,” Biz iki ortak çocukluk arkadaşıyız. Dostluğumuzu ticaretle devam ettirmek istedik. Yeni sosyal mekanımızda 13 kişiyi istihdam ettik. Cafemiz de 25 çeşit dünya mutfağı seçme yemekleri ile kahvaltı hizmetimiz mevcut. Ayrıca okey, tavla ve nargile hizmetinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle müşterilerimize hizmet vereceğiz. İş yerimizi kurban bayramına yetiştirmeye çalıştık.  İç tasarımımız tamamen Osmanlı mimarisiyle nakşedildi. Halkımızın dost ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği bir mekan haline geldi. Açılış törenimize katılan tüm davetlilere teşekkür ederiz” diye konuştular.

Açılış programı verilen ikram ile son buldu.

32-008.jpg33-014.jpg38.jpg34.jpg39-004.jpg

Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim