• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de patlama sonrası korkutan yangın
08 Ocak 2021 Cuma 13:48

Hakkari'de patlama sonrası korkutan yangın

Hakkari'de bir mobilya atölyesinde patlama ve sonrasında çıkan yangında işyeri içerisinde bulunan malzemeler kullanılamaz hale geldi. Çıkış sebebi belli olmayan yangın yaklaşık yarım saate kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yangın, Gece saat 00:00 sıralarında Biçer mahallesinde İş Geliştirme Merkezinde (İŞGEM) bulunan bir marangoz atölyesinde çıktı. 112 Acil çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangına 2 söndürme aracı ile müdahale edildi. Yangın yaklaşık 30 dakikada kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangın sırasında can kaybı ve yaralanan olmazken atölye ve atölyede bulunan malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni belli olmazken, durumu 112 itfaiye ekiplerine bildiren İŞGEM) gece bekçisi olarak görev yapan İdris Erat," Nöbet kulübesinde görevimi yaparken bir patlama sesi duydum. Dışarı çıktığımda marangoz atölyesinin yandığını gördüm hemen 112 Acil çağrı Merkezi'ne haber verdim. Camları kırıp içeri girmeye çalıştık ama dumandan dolayı giremedik. İtfaiye gelinceye kadar elimizden bir şey gelmedi, İtfaiye ekipleri yangını söndürdü ama içindeki malzemeler hepsi yangı gece olduğu için can kaybı yaşanmadı" dedi.

Atolye sahibi Erhan Akmaz ise, İş yerindeki bütün malzemelerin yandığını devlet yetkililerden yardım istediğini söyledi.

Polis ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.DHA3-458.jpg1-712.jpg2-694.jpg3-459.jpg

Bu haber toplam 1579 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim