• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de SVR Auto hizmete açıldı
20 Ocak 2021 Çarşamba 16:40

Hakkari’de SVR Auto hizmete açıldı

Hakkarili iş insanları Cem Önal ve Çelebi Sever ortaklığıyla “SVR Auto” isimli galeri görkemli bir açılış töreniyle hizmete vermeye başladı.

Halife Derviş Mahallesinde iş insanları Cem Önal ve Çelebi Sever ortaklığıyla 9 kişinin istihdam edildiği “SVR Auto” adlı oto galeri görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı. 

Açılışa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı ve il Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, CHP İl Başkanı Nazım Demir, Kanaat önderleri Orhan Piruzbeyoğlu, Fatih Keskin, Cüneyit Özbek, Kemal Ölmez, HATSO Başkanı Servet Taş, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış kurdelesini Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve HATSO Başkanı Servet Taş birlikte kesti. 

Burada kısa bir açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, “Pandemiye rağmen Hakkari’de böyle iş yerlerinin açılması kentin kalkınması ve gelişmesi açısından önemli olduğunu ifade ederek, Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi. 

İş yeri sahibi Cem Önal ise,” Hakkari’nin engebeli ve zorlu coğrafyasına meydan okuyacak modelde araçların bulunduğu “SVR AUTO” isimli iş yerimizin açmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. 

Yeni iş yerlerinde 9 kişiyi istihdam ettiklerini ifade ederek Önal şunları söyledi; İş ortağım Çelebi Sever ile yeni bir sektöre adım attık. Aslında bu sektörde yabancı değiliz.

Yeni iş yerimizin ismini ortağım Çelebi Sever’in soy isminin kısaltılmış hali “SVR” olarak tabelamıza nakşettik. Çok güzel bir tabelamız oldu. İş yerimizde sıfır VOLVO XC60 2019, FORD RANGER 2019, WOLSWAGEN AMAROG 2018, HUNDAİ TUSCON TOYOTA HILUX, HUNDA CRV, SKUDA OCTAVİA, BMW 520d modellerimiz bulunuyor. Ayrıca 9 kişiyi istihdam ediyoruz.

Bugünde iş yerimizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımıza ve davetimize katılan başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz İdris Akbıyık ve tüm protokol üyelerine vede saygıdeğer hemşerilerimize katılımlarından dolayı ortağım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.iha4-288.jpg5-119.jpg3-475.jpg9-013.jpg

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim