• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de toplu taşıma araçları denetlendi
20 Kasım 2020 Cuma 15:21

Hakkari’de toplu taşıma araçları denetlendi

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Korona virüs denetimleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Kovid-19) salgını insan sağlığını tehdit etmeyi sürdürüyor. Ülkemizde de görüldüğü günden bu yana10 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs dolayısıyla ülke genelinde sık sık denetimler gerçekleştiriliyor.

Hakkari Valiliğinin almış olduğu tedbirler kapsamında denetimlerin sıklaştırıldığı Hakkari’de Zabıta ekipleri en ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor.

Zabıta Müdürü Adil Demir, Gıda Kontrol Birimi Mühendisi Botan Taş ve beraberindeki zabıta ekipleri Korona virüs denetimleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi.

İlgili ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde sürücü ve vatandaşlara maske, mesafe ve kişisel hijyen kuralları hatırlatılarak virüs ile mücadelede bu kuralların önemi konusunda bilgilendirmelerde bulunuldular.

Şehir içi ve şehir dışı toplu taşıma yapan tüm araçları büyük bir titizlikle denetleyen ekipleri anaçlarda maske, dezenfekte ve kolonyanın sürekli bulundurulması uyarılarını yenilediler. İHA4-256.jpg1-628.jpg1-629.jpg

Bu haber toplam 3107 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim