• Hakkari3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de Yaz Kur’an kursları başladı
28 Haziran 2022 Salı 15:25

Hakkari'de Yaz Kur’an kursları başladı

Hakkari'de okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklar Yaz Kur’an Kursları için cami ve Kur’an Kurslarına akın etmeye başladı.

Yaz Kur’an Kurslarının ilk günü itibariyle merkez Yeni Medrese Camiinde açılış programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu, öğrencilere öğütlerde bulunarak Yaz Kur’an kurslarına gelmekle güzel bir karar verdiniz. Burada bizi yaratan, büyütüp besleyen Yüce Allah’ı, önderimiz ve rehberimiz Hz. Peygamberi (s.a.v), hayat kaynağımız Kur’an-ı Kerimi, ibadet, itikat ve ahlakı, anne babaya hürmeti, insanlara saygı ve sevgi göstermeyi öğreneceksiniz dedi.

Fakirullahoğlu," İslam’ın güzel çocukları olacaksınız. İnşallah iki ay sonunda Kur’an-ı Kerimi kendi başınıza okuyabilecek seviyeye geleceksiniz. Allah’ın emrettiği şekilde giyim kuşamınıza dikkat edeceksiniz. Hocalarınızı üzmeyeceksiniz. Anlattıklarını kulağınıza küpe edineceksiniz ve hayatınıza tatbik edeceksiniz" şeklinde konuştu.

Program öğretici ve öğrencilerin dilek ve temennilerinin alınmasıyla sona erdi. 1-20220628152635.jpg

Bu haber toplam 891 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim