• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkarili işadamı Yetişmez'den örnek davranış!
29 Mayıs 2017 Pazartesi 15:02

Hakkarili işadamı Yetişmez'den örnek davranış!

İstanbul’da yaşayan Hakkarili iş adamı Musa Yetişmez, TOBB İlköğretim Okulunda eğitimlerini sürdüren yaklaşık 263 öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

Biçer Mahallesinde bulunan TOBB ilköğretim okulunda ki yardım dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, HATSO Genel sekreteri Fikret Keskin, TOBB Okul Müdürü Salih Turgut ve öğrenciler katıldı.

Hakkarili işadamı Musa Yetişmez 80 yıllarda eğitim gördüğü ve adı Namık Kemal ilkokulu ve şimdiki adı TOBB ilköğretim okuluna vefa borcunu ödedi.

 İstanbul’da kalan işadamı Yetişmez 25 yıl aradan sonra eğitim gördüğü okula gelerek öğrenciler eşofman takımı yardımında bulundu.

Yardım dağıtım töreninde konuşan işadamı Yetişmez, Hakkari’ye vefa borcumuz var dedi.Yetişmez,”Biz yoksulluk içinde eğitimimizi sürdürdük ve yoksulluk içinde büyüdük.

Şimdi iş adamı olduk memleketimize vefa borcunu yerine getirdik. 80’li yıllarda bende bu okulda eğitim görüyordum. Şimdi eğitim gördüğüm okulda olmanın heyecanını yaşıyorum.

Eğitimi alan desteğim bundan sonra da devam edecek” dedi. Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ise,bu tür yardımların büyük bir anlam taşıdığını Hakkari’den giden birini bir gözünün Hakkari de olması, Hakkari’yi inkar etmemesi ve bu şekilde dönüşüm yapmasının anlamının çok büyük olduğunu söyledi.

TOBB ilköğretim okulunda işadamı Musa Yetişmez tarafından getirilen eşofman takımları burada Milli Eğitim Durgun ve beraberindekiler tarafından 253 öğrenciye dağıtıldı.

Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim