• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkarili lise öğrencisi, sesiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor
28 Ağustos 2017 Pazartesi 16:01

Hakkarili lise öğrencisi, sesiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor

Hakkarili 10 nüfuslu Duman ailesinin 16 yaşındaki kızları Şükran Duman, güzel sesi ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Bir süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan “Sesi Çok Güzel” yarışmasında büyük bir başarı gösteren Şehriban Duman, jüri üyelerinden Sertap Erener’in grubuna dahil olmuştu. Şehriban Duman’ın 16 yaşındaki kardeşi Şükran Duman da, ablası Şehriban’ın yolunda gidiyor. Türkü okurken Hakkarili sanatçı Erdal Taş tarafından yeteneği fark edilen Duman, düğün ve özel günlerde sahne alarak herkesi kendisine hayran bırakıyor. 

Şükran Duman, 7 kız ve bir erkek olmak üzere 8 kardeş olduklarını belirterek, aile boyu seste yetenekli olduklarını söyledi. Duman, “Ablam Şehriban Duman ile boş zamanlarımızda babam saz çalar bizde şarkı okurduk. En son ablam Şehriban il dışında eğitimini sürdürürken bir televizyon kanalı tarafından ‘Sesi Çok Güzel’ programı tarafından keşfedildi ve ablam yarışmada dereceye girdi. Ablam şu anda il dışında güzel sanatlar okulunda eğitimini sürdürüyor. Bende Hakkari Güzel Sanatlar Okulunda eğitimimi sürdürüyorum. Babamın rızasını aldıktan sonra düğün ve özel günlerde sahne alıyorum. Hafta sonları düğünlere hafta içi ise eğitimimi sürdürüyorum. Benim sesimi keşfeden sanatçı Erdal Taş ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Erdal Taş ise, Şükran Duman’ın çok yetenekli biri olduğunu belirterek, başarılar diledi.

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim