• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’li Malik hafızlıkta Türkiye 4’ncüsü oldu!
14 Mayıs 2017 Pazar 15:32

Hakkari’li Malik hafızlıkta Türkiye 4’ncüsü oldu!

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Konya Mustafa Büyükkaptan Hafız İmam Hatip Ortaokulu (İHO) nun ev sahipliği yaptığı "Kuran-ı Kerim” hafızlık Türkiye finalinde Hakkarili Malik Çiftçi Türkiye 4’ncüsü oldu.

Yaklaşık bir ay önce de Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öncülüğünde Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliği yaptığı bölge yarışmalarında Hafızlık alanında Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Malik Çiftçi bölge birincisi olmuş ve Türkiye finaline girmeye hak kazanmıştı.

Önceki gün Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Konya Mustafa Büyükkaptan Hafız İmam Hatip Ortaokulu (İHO) nun ev sahipliği yaptığı "Kuran-ı Kerim”  hafızlık Türkiye finalinde birçok okul orasında Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Malik Çiftçi Türkiye 4’ncüsü oldu.

İhlas Haber Ajansı Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş’ın yeğenin çocuğu olan Malik Çiftçi’nin başarısı Hakkari’de de sevinçle karşılandı.

Hakkari’nin bölgedeki olaylarla anılmaması gerektiğini belirten Gazeteci Feyzullah Taş, eğitim ve değişik etkinliklerle anılması gerektiğini söyledi.

Türkiye dördüncüsü olan Malik Çiftçi’nin babasının da başarılı bir imam olduğunu ve Avrupa’da mesleğini sürdürdüğünü anlatan Gazeteci Taş, başarılı öğrenciler yetiştiren Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür etti. İHA

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim