• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkarili Öğretmenlerden Dev Hizmet
19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:39

Hakkarili Öğretmenlerden Dev Hizmet

Hakkarili bir grup eğitimci '' Sınavlara Hazırlık Ve Kültür Sitesi'' adında bir eğitim ve kültür sitesi kurdu.

SERDAR SEVİ/Halkın Sesi Gazetesi

Hakkari'nin tanınmış ve yıllardır alanlarında eğitim veren öğretmenler tarafından öğrencilerin yararlanması  bir site kuruldu.

 ''sanalegit.com veya htpp://www.sanalegit.com'' linki ile giriş yapılan  bu sitede; Matematik, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Kimya, Fizik, Biyoloji, Psikoloji, Sosyoloji, Mantık, Rehberlik alan dersleri, Vatandaşlık, Denemeler, sorular, orijinal ders notları, nokta atışı bilgiler ve videolar bulunmaktadır.

Sitede akademik eğitim amaçlı içeriklerin yanı sıra, gündemdeki haberler, faydalı linkler, kamu eleman alım duyuruları ve vizyondaki filmler gibi bir çok içerik mevcuttur.

 

Siteyi güncel tutan ve sitenin yazarlığını yapan tanınmış Hakkarili Öğretmenler ise şunlardır;İbrahim Açar, Adem Ediş, Serdar Açar, Emirhan Kaçmaz ve Gökhan Keskin.

 

Sitenin kurulum aşamasından bu yana emek harcayan v Coğrafya alanında Hakkari'de tanınmış olan İbrahim Açar isimli öğretmen; sitenin başta Hakkarili Öğrenciler olmak üzere ülkemizde öğrencilerin işine çok yarayacağını düşündüğünü ifade etti. Açar ayrıca;'' bu siteyle bir kütüphaneyi öğrencilerin ayağına götürmeyi hedefliyoruz. Bizim amacımız yıllardır edindiğimiz bilgileri en pratik şekliyle sınavlara hazırlanan öğrencilerimize iletmektir. Bir çok öğrenci özel ders alabilecek ya da özel bir kursa gidebilecek durumda değildir. Biz bunları göz önünde bulundurarak bu siteyi kurduk umarız sınavlara hazırlanan kardeşlerimize faydalı olur.'' şeklinde konuştu

Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim